Преговорите в  се водеха в тъмнина. За последната една година

...
Преговорите в  се водеха в тъмнина. За последната една година
Коментари Харесай

Иво Атанасов: Има такъв народ е виновен за свалянето на правителството

Преговорите в " "  се водеха в мрачевина. За последната една година не съм виждал Слави Трифонов. Това съобщи самостоятелния народен представител Иво Атанасов в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 474
Той означи, че от негова страна не е имало позвънявания към депутати от  " ", които да поддържат възможното ново държавно управление. 

Възможно е от " Продължаваме промяната " да звънят на депутати да ги поканят на договаряния. С тези хора съм повече от три години. С част от тях съм взел участие в правенето на управническата стратегия на " ". Това са качествени хора. Те би трябвало да решат за себе си. Да си отговорят дали " " сва изпълнили обещанията си към своите избирталеи. Аз съм безапелационен, че не сме изпълнили нито едно общение, добави Атанасов. 

Те би трябвало да вземат съдбоносни решения. Ще бъдат ли прислужници на " "   без да могат да взимат решения, или няма да бъдат. " "  става партия която поддържа статуквото, която поддържа този модел на ръководство. Това го потвърждава с гласуванията си в парамента. Не е обикновено партия да демонстрира, че има подмолни сделки с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Виновен за свалянето на държавното управление е " ". Не може поради егото и финансови ползи да кажеш, че напускаш правителството. Това е безотгвоорно. Ние не направихме нито една опция да осъществим това, което обещахме на гласоподавателите си, утчони Иво Атанасов. 

Според него Виктория Василева е най-качествения човек в управлението на партията. И добави, че не може да коментира дали ще напусне или не. 

Иво Атанасов е безапелационен, че новият кабинет завсии от депутатите от " ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР